Over Studio Bloom

Over Studio Bloom

Bent u toe aan een complete verbouwing, een andere indeling of een nieuw interieur, overweegt u de toepassing van nieuwe kleuren in uw interieur of bent u op zoek naar een manier om uw woonruimte ruimer te doen ogen?

Bij Studio BLOOM kunt u terecht voor een compleet interieuradvies op maat. Op basis van uw wensen maken wij een interieurontwerp en indien u wenst zorgen wij ook voor de realisatie.

Er zijn drie interieurontwerpers verbonden aan Studio BLOOM. Ieder met een eigen stijl, maar met gedeelde uitgangspunten waaronder het leveren van maatwerk, oog voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Vind samen met een van onze interieurontwerpers een balans in indeling, vorm, functie en design!

Maak kennis met het team van Studio BLOOM!

Annemieke

Annemieke

Daar waar je plezier en passie naar uitgaat, ligt doorgaans tegelijkertijd je¬†kracht. Ik ontwerp en realiseer interieurs en help u graag met het maken van een interieurontwerp, stylingadvies, meubelopstelling, stoffering, raam- en vloerdecoraties, verlichting en woonaccessoires. In samenspraak met u vertaal ik uw wensen en verwachtingen naar de sfeer die u beoogt. Ik bekijk samen […]

Lia

Lia

Maatwerk, mooie materialen en een hoog afwerkingsniveau dragen bij aan een gevoel van rust en comfort. De kracht van een goed ontwerp zit in een goed doordacht plan met duidelijke lijnen, waarin zowel het interieur als de buitenruimte optimaal op elkaar zijn afgestemd. Hoe klein een ruimte soms ook is, het is de kunst om […]