Lia

Lia

Maatwerk, mooie materialen en een hoog afwerkingsniveau dragen bij aan een gevoel van rust en comfort. De kracht van een goed ontwerp zit in een goed doordacht plan met duidelijke lijnen, waarin zowel het interieur als de buitenruimte optimaal op elkaar zijn afgestemd. Hoe klein een ruimte soms ook is, het is de kunst om er iets groots van te maken. Dit geldt ook voor de tuin. Juist de kleine stadstuin kan zoveel toevoegen aan het plezier van wonen in de stad, dat het inrichten daarvan een van mijn favorieten is.

Mijn stijl omschrijf ik als tijdloos, stoer en ingetogen chic. Door gebruik te maken van symmetrie, kwalitatief hoogwaardige materialen en een mooi op elkaar afgestemd kleurenpalet creëer ik een rustige sfeer met bij voorkeur een enkel spannend effect om het levendig te houden.

Graag inventariseer ik samen met u uw woonwensen en kijk ik samen met u naar de mogelijkheden. Ik zie het als een uitdaging om iedere keer weer een woning zo in te richten dat voldaan wordt aan de wensen van de klant en het maximaal haalbare uit een woning wordt gehaald, waarbij steeds aandacht zal worden besteed aan zowel functionaliteit als esthetiek. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.