SHOP – Filya Indoor Garden

SHOP – Filya Indoor Garden

SHOP – Filya Indoor Garden

Op insta volgde ik ze al én ik ben er meerdere keren voorbij gefietst. Elke keer nam ik me voor om er naar binnen te gaan en elke keer bleef het bij het voornemen. Dit keer niet en oh… wat ben ik blij dat ik hier ben geweest en dus vaker ga komen. Aan het begin van het centrum zit Filya Indoor Garden, een groene oase.

Groen doet echt heel veel in een interieur, thuis of op kantoor. Planten geven sfeer; of je nu één grote plant hebt of een heleboel kleintjes. Je huis komt meer tot leven en krijgt kleur, letterlijk. Bij Filya krijg je persoonlijk advies. Welke plant je het best kan nemen en hoe je zorgt dat deze het ook blijft doen. En naast al dat groen kan je er ook verzorgingsproducten krijgen voor al je nieuwe en oude plantjes. Potten, manden, verstuivers, maar ook fijne kadootjes als in reisgidsen, kaarsen en verzorgingsproducten voor jezelf.

Ik ben een beetje verliefd geworden op dit plekje. Dus zijn na je vakantie de planten niet meer wat ze waren of heb je besloten je te wagen aan een groene vriend? Ga dan zeker even hier langs en ik verzeker je, je komt met advies en topplant weer naar buiten!

Liefs

Caroline