Shop – Bolia.com

Shop – Bolia.com

Shop – Bolia.com

Midden in de Haagse binnenstad op het Noordeinde vind je Bolia.com. Eerlijkheid gebied te zeggen dat, ondanks dat deze waanzinnige winkel hier al even zit, ik hier voor het eerst naar binnenliep. Deze eerste keer is zeker niet de laatste keer want wat een mooie producten hebben ze hier!

Bolia.com is Scandinavisch design. Dit van oorsprong Deense bedrijf heeft maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Ze maken geen gebruik van een groot magazijn maar gaan pas aan de slag als de wensen van de klant bekend zijn. Zo kan je alles naar jouw wensen samenstellen, stoffen kiezen, andere pootjes,  pas dan wordt het meubel, bijvoorbeeld jouw bank, gemaakt. Hoe fijn is dat?! Ze werken samen met verschillende designers uit heel Europa, allemaal met een liefde voor Scandinavisch design en dat zie je terug in alle ontwerpen.

Van fijne verlichting tot banken en accessoires, alles is even mooi. Ben je in de buurt? Dan is het zeker een aanrader om even bij deze inspirerende winkel naar binnen te lopen. En daarna kan je heerlijk op één van de terrasjes op het Noordeinde genieten van één van de mooiste straten van Den Haag. Momenteel legt men de laatste hand aan de nieuwe bestrating met prachtige terrassen dus een mooi excuus om hier een kijkje te gaan nemen.

Caroline